Dierenvoedsel

Hondenliefhebbers 

Honden die allergieën hebben en vaak ziek zijn of een dieet volgen, komen regelmatig bij de dierenarts.

Dierenpraktijken verwijzen hun klanten door naar ons. Veel baasjes hebben dezelfde vragen: ‘welke producten worden aangeraden en wat goed is voor mijn hond?’ Het is vaak nog onbekend wat bijvoorbeeld paardenlappen en bullenpees voor positieve invloed en effecten hebben op het welzijn van de trouwe viervoeter. Aan ons om dat te verhelpen! 

Kauwsnacks als bullepezen, geelhaar en varkensoren zorgen ervoor dat uw hond lekker lang kan doen van zijn traktatie. Kauwen en knagen is goed voor het gebit, tanden en tandvlees. Maar ondanks dat honden het erg lekker vinden en het goed voor het gebit is, heeft het nog een groot voordeel. Er zitten geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, smaakstoffen en andere chemische producten in verwerkt, in tegenstelling tot hondensnoepjes. 


 

Hieronder is een overzicht gemaakt van hetvolgende assortiment bij BossersVlees:

 

Bullepees XL

Deze 100% paardensnack draagt bij aan het reinigen van de tanden, waardoor het gebit schoon wordt gehouden. Het is dé kauw snack voor honden, omdat de honden hier lang aan kunnen kluiven. Het is alleen gedroogd en dus niet bewerkt met conserveringsmiddelen.

 

Geelhaar

Dit is een natuurlijke hondensnack op basis van rund. De runderspier is op een lage temperatuur gedroogd, waardoor honden hier lang aan kunnen kluiven.

 

Varkensoor

Varkensoren worden op een hoge temperatuur gedroogd en is een uitstekend idee voor zowel een puppy als een oudere hond. Vanwege de hoge temperatuur krijgen eventuele bacteriën geen schijn van kans om te overleven. Deze kauwsnack vinden honden niet alleen erg lekker, maar helpt ook om het gebit schoon te houden en een slechte adem tegen te gaan. 

 

Paardenlappen, paardengehakt en paardenhachee

Paardenvlees is erg goed voor uw huisdier en is altijd op voorraad bij Bossers Vlees. Dit komt omdat paardenvlees erg mager is, boordevol ijzer bevat en rijk is aan vitamine B. Paarden bewegen veel en hebben een gezonde voeding. De kwaliteit van het vlees komt dit alleen maar ten goede. Het is niet voor niks dat honden (en katten) met allergieën op een dieet worden gezet met onder andere paardenvlees. 

 

Plutobot                                                            

Dit is een heup- of kniebot van een rund wat is gerookt. Het is een heerlijke kluif voor de honden voor maar 1,99 per stuk. Eventueel kunnen ook hele bilpijpen gerookt en besteld worden. 

 

Hondenworst

Gegaarde worst speciaal voor de hond gemaakt. 

 

Hondenchips 

 

 

Back to Top Proximedia